Υπεγράφη η σύμβαση για την Αγροτική Οδοποιία στη Δ.Ε Θήβας

Δήμος Θηβαίων: Υπογραφή σύμβασης της χρηματοδοτούμενης πράξης «Βελτίωση πρόσβασης σε αγροτικές οδούς της ΔΕ Θήβας» από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ» τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο: «Βελτίωση πρόσβασης σε αγροτικές οδούς της Δ.Ε. Θήβας». Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προαναφερόμενου έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.089.362,05 ευρώ (εκ των οποίων το ποσό των 858.400,00 ευρώ χρηματοδοτούμενο από το υπουργείο Εσωτερικών – ΠΔΕ και το ποσό των  230.962,05 ευρώ χρηματοδοτούμενο από πόρους του Δήμου Θηβαίων) και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 358.556,25 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η συγκεκριμένη πράξη αφορά στη βελτίωση των ακόλουθων οδών: στη θέση Θύμαρος στο Πυρί, στη θέση Χαραϊντίνι – Άγιος Νεκτάριος και στη θέση Κοκκάλα στους Αγίους Θεοδώρους. Οι εργασίες για την κατασκευή του προαναφερόμενου έργου αντιστοιχεί σε οδούς συνολικού μήκους 6.410,00 m και συμπεριλαμβάνονται όλες οι χωματουργικές εργασίες, οι εργασίες οδοστρωσίας και οι εργασίες τεχνικών έργων και σήμανσης.

Με αφορμή την υπογραφή σύμβασης του έργου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για μια καλύτερη και βιώσιμη πόλη, βελτιώνοντας το οδικό δίκτυο και φροντίζοντας για την ασφάλεια των δημοτών».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεώργιος Αναστασίου

Σχετικά